zaterdag, maart 6, 2021
Wedden op Paarden via het internet

Nieuw! Nu ook live wedden op paarden met livestream!

Bookmakers

De beste bookmaker van Belgische bodem. Speel in de verkooppunten of gok online op sportwedstrijden!

De eerste legale online bookmaker

Betfirst was het eerste bedrijf dat een Belgische online goklicentie wist te bemachtigen. Sinds 2012 is de Betfirst website online en groeit het bedrijf als kool. De opmars valt te verklaren dankzij het grote speel aanbod en de keuze uit meerdere talen. Zo is de website beschikbaar in het Turks waar veel Turkse bezoekers gretig gebruik van maken.

Betfirst blinkt vooral uit in eenvoud. De website is grafisch niet al te fraai maar maakt dit goed door de zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke wedstrijden weergave. Alle wedstrijden staan handig gerangschikt waardoor de site doodeenvoudig te bedienen valt. Dit is vooral voor de wat oudere speler een zeer welkome bijkomstigheid.

Enorm aanbod van weddenschappen

Betfirst biedt alle gebruikelijke weddenschappen aan als de ietwat bekendere wedgiganten. De quoteringen zijn de laatste tijd behoorlijk gestegen, dit zal je zijn opgevallen als je onze quoteringen vergelijkingservice regelmatig gebruikt. Vaak biedt Betfirst de hoogste quotering aan van alle Belgische bookmakers. Hierdoor wordt het bezitten van een Betfirst account een absolute aanrader.

Uiteraard beschikt Betfirst ook over een live weddenschappen gedeelte. Zoals de gehele site is dit zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat soms tot irritatie kan lijden is het gegeven dat in, mijn optiek, de markt te vaak wordt geschorst zonder dat daar in de wedstrijd direct aanleiding toe is. Buiten dit enkele punt is vast te stellen dat Betfirst een prima online wedkantoor is.

Wedden op Paarden met livestream

Naast de gebruikelijke sporten heeft Betfirst sinds deze maand alle live paardenraces in Europa beschikbaar met livestream. Hierdoor is het erg eenvoudig te wedden op Engelse paardenkoersen. Straffe winsten zijn er te maken als je onze tips voor het Engelse wedrennen blijft volgen.

Eenvoud troef

Het Betfirst account opwaarderen is een fluitje van een cent. Zoals vrijwel iedere legale Belgische bookmakers biedt het opties als Bancontact, Skrill, Trustly, Neteller, Mastercard, Visa en geheel nieuw en erg eenvoudig: Apple Pay.

Naast de fysieke wedkantoren en de Betfirst website is het mogelijk de Betfirst app op uw telefoon te zetten. Voor zowel Apple als Android heeft Betfirst weddenschappen apps beschikbaar.

Al met al moeten we concluderen dat Betfirst niet de beste bookmaker is, maar wel een zeer betrouwbare en zeker de moeite waard om een keer te gebruiken tijdens een mooie promotie. Vooral de ietwat onervaren of oudere speler zal genieten van de eenvoud van Betfirst.

Promoties van Betfirst

Betfirst heeft ten alle tijden promoties voor nieuwe en huidige spelers. Als je hier klikt wordt je direct doorverwezen naar de pagina met de huidige bonus weergegeven. Zo kan je doormiddel van ‘odds boosts’ snel 50 euro aan wedtegoed pakken.


Open hier direct een account bij Betfirst

Latest Posts

Website www.betfirst.be
Sinds 2012
Licentie Kansspelcommissie Betaling Bancontact, Paypal, HiPay, Paysafecard, Skrill, Neteller, Trustly, Apple Pay ,Bankoverboeking
Min. inzet €0,10
Min. storten €5
Helpdesk E-mail, Telefoon, Live Chat