zaterdag, maart 6, 2021
Wedden op Paarden via het internet

Registreer je direct bij Betway en pak die odds boost!

Bookmakers

Het Engelse Betway is nog niet zo gek lang actief in de Benelux maar heeft in korte tijd een sterke vaste klantenbasis op weten te bouwen. Geheel logisch want de website van de hoofdsponsor van West Ham United is ronduit perfect te noemen.

Topkwaliteit bookmaker

Betway is sinds 2006 actief en heeft inmiddels honderduizende klanten wereldwijd. Dit is mede te danken aan de extreem gebruiksvriendelijke website. Dit gecombineerd met het waanzinnige aanbod aan sportweddenschappen, en zeer degelijke quoteringen maakt Betway tot een uitstekende sportweddenschappen bestemming.

Prematch voetbal weddenschappen

Het aanbod aan prematch weddenschappen is zeer overtuigend. Bij Betway valt te wedden op alle voetbalcompetities, waaronder de kleinere leagues in Engeland. Naast het enorme voetbal aanbod kan u bij Betway terecht voor alle overige interessante sportweddenschappen.

Ieder week verhoogd Betway bepaalde quoteringen onder de noemer ‘odds boosts’. Dankzij deze ‘odds boosts’ kan je veel hogere uitbetalingen pakken dan bij overige wedkantoren. Wekelijks geven wij van alle bookmakers de odds boosts weer zodat je altijd op de hoogte bent. Wat we tijdens deze job hebben kunnen zien is dat Betway hier met kop en schouders boven uitsteekt ten opzichte van andere bookmakers. Het enige wat ons betreft voor verbetering vatbaar is, is het aanbod aan doelpuntenmakers. Voor de rest is er geen reden tot klagen en fungeert Betway ook voor ons als ideale bookmaker.

Live wedden bij Betway

Uiteraard heeft Betway live weddenschappen in een overzichtelijk gedeelte en is het opwaarderen van het Betway account een fluitje van cent. Zoals alle betrouwbare bookmakers is het mogelijk te storten met middelen als Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en alle andere veel voorkomende opties.

Wat ons vooral is opgevallen is de snelheid van het uitbetalen. Soms bereikt de uitbetaling dezelfde dag nog de bankrekening of arriveert maximaal de volgende dag. Betway is een stuk sneller dan enkele bekende wedkantoren als een Bwin.

Speciale quoteringen voor nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen bij Betway gebruik maken van speciaal verhoogde noteringen voor topwedstrijden. Hierdoor pak je al gauw honderd euro risicovrij. Probeer vandaag nog uit, we verzekeren dat u er geen spijt van zal krijgen.

Open hier direct een account bij de topbookmaker Betway

Latest Posts

Website www.betway.be
Sinds 2006 
Licentie Kansspelcommissie Betaling Bancontact, Paypal, HiPay, Paysafecard, Skrill, Neteller, Bankoverboeking
Min. inzet €0,10
Min. storten €5
Helpdesk E-mail, Telefoon, Live Chat