zaterdag, maart 6, 2021
Wedden op Paarden via het internet

Bookmakers

Bwin is de marktleider in het sportweddenschappen segment van Europa. Daarnaast is het de officiële wedpartner van de Pro League. Bwin blinkt uit in het gebruikersgemak en lay out van de website.

Betandwin het begin

Bwin zag het licht in 1997. In Oostenrijk starte de oprichters de website betandwin. Met het vizier volledig gericht op online sportweddenschappen groeide het bedrijf al snel uit tot een populaire speler in de wereldwijde gokmarkt. Nadat in 2001 een online casino werd toegevoegd aan het aanbod van Bwin namen de klanten toe en kan Bwin hedendaags rekenen op een klantenbasis van miljoenen gokliefhebbers wereldwijd.

A+ licentie van Belgische Kansspelcomissie

Bwin is in het bezit van een officiële A+ licentie van de Belgische Kansspelcomissie. Naast deze licentie heeft Bwin licenties in grote landen als Duitsland en het Verenigd Konikrijk. Het bedrijf is beursgenoteerd wat extra reden biedt de betrouwbaarheid serieus te nemen. Mocht je aandelen van Bwin willen aankopen zoek dan op GVC Holdings PLC. Hou de website de komende tijd sowieso in de gaten voor meer informatie over aandelen in online gokkantoren.

Ongelooflijk groot sport aanbod

Het aanbod van Bwin is indrukwekkend te noemen. Dagelijks staan er meer dan 50.000 weddenschappen klaar voor alle denkbare sporten. Of je wilt wedden op grote voetbalcompeties bij Bwin of op de Ronde van Vlaanderen het is allemaal aanwezig. Zelfs de nieuwe E-Sport rage wordt bij Bwin niet vergeten en is het mogelijk te wedden op alle esporten.

Voor live weddenschappen ben je bij Bwin aan het juiste adres. In het live wedden console vind je de beste live weddenschappen voor alle sportwedstrijden. Wat ons betreft blinkt Bwin uit in het live wedden op beide teams scoren en over/under weddenschappen. Van alle wedstrijden kun je snel een coupon fabriceren waarin je de quoteringen ziet van alle wedstrijden.

Fatsoenlijke quoteringen

Bezoekers die regelmatig de gokquoteringen vergelijken op onze website hebben al kunnen zien dat Bwin zeker niet uitblinkt in de hoogte van de quoteringen, maar ook niet tegenvalt. Voor reguliere match quoteringen is Bwin redelijk te noemen. Voor weddenschappen als aantal doelpunten in de eerste helft en over/under is Bwin juist weer een van de betere in de wereld. Al met al reden genoeg sowieso lid te zijn van de Bwin gemeenschap.

Mobiel wedden bij Bwin

Bwin staat te boek als inovatieve bookmaker en beschikt dan ook over alle denkbare betting apps. U kunt de Bwin app downloaden op iPhone of Android. De app kan automatisch push berichten sturen met de resultaten van uw weddenschappen. De layout is aan te passen naar een dag of nacht versie en het is zelfs mogelijk livestream sportevenementen te bekijken.

Promoties en “Odds Boost”

Bwin blinkt al jaren uit qua promoties, gratis weddenschappen en odds boosts. Heb je nog geen rekening bij Bwin dan kun je op dit moment profiteren van een eerste winstverdubbeling tot een maximum van 50 euro. Klik hier voor deze niet te missen aanbieding.

Stortings- en uitbetalingsmogelijkheden

Het opwaarderen van uw Bwin rekening is tamelijk eenvoudig. U kunt bij Bwin gebruik maken van Bancontact, Mastercard, Visa, Paypal, Paysafecard, Neteller, Skrill en een ouderwetse reguliere bankoverschrijving. Het minimale stortingsbedrag is tien euro bij Bwin. De uitbetalingen van eventuele winsten worden binnen 24 uur verwerkt. Het geld wordt op dezelfde wijze overgemaakt als de stortingsmethode die u gebruikt heeft.

VIP en Klantenservice van Bwin

Bwin klantenservice is dagelijks te bereiken via email of live chat. Voor zowat iedere taal heeft Bwin een klantenservice medewerker voor u klaarstaan. Mocht u een grote speler zijn dan krijgt u automatisch een VIP account manager toegewezen. Uit eigen ervaring kunnen we meedelen dat dit leuke bijkomstigheden biedt. Zo ontvangt u zo nu en dan uitnodigen voor sportevenementen en stuurt men met kerst zelfs een kerstpakket naar uw adres. Uiteraard na het geven van een akkoord, zodat de privacy ten alle tijden gewaarborgt blijft.

Open hier direct een account bij de topbookmaker Bwin

Latest Posts

Website www.bwin.be
Sinds 1997
Licentie Kansspelcommissie Betaling Bancontact, Paypal, HiPay, Paysafecard, Skrill, Neteller, Bankoverboeking
Min. inzet €0,10
Min. storten €5
Helpdesk E-mail, Telefoon, Live Chat