zaterdag, maart 6, 2021
Wedden op Paarden via het internet

Profiteer vandaag van de 'Profit Boost' voor nieuwe leden en kijk live voetbal bij Unibet

Bookmakers

Unibet is ondertussen een begrip in België en ver daarbuiten, en in mijn optiek de beste bookmaker van Europa. Ik speel al bij Unibet sinds de begin jaren 2000 en heb het bedrijf zien uitgroeien tot een wereldwijde marktleider.

Wedden op Champions League niveau.

In de eind jaren negentig wordt Unibet opgericht in Zweden door Anders Ström. Zijn toekomstvisie is duidelijk: Unibet dient het meest toonaangevende weddenschappen bedrijf van de wereld te worden. Om dit doel te bereiken combineert Unibet statistieken tesamen met weddenschappen op een website, toentertijd een primeur.

Ruim twintig jaar later heeft Unibet al haar ambities in weten te lossen en behoort het bedrijf tot de absolute internationale bookmaker top. Gewonnen awards als ‘In-Play Sports Operator of the Year’, ‘Sports Betting Operator of the Year’ en ‘Socially Responsible Operator of the Year’ bewijzen de kwaliteit van het Zweedse gokbedrijf.

Topdesign en zeer gebruiksvriendelijk.

Het design van de state-of-the-art Unibet is topklasse. Uitermate gebruiksvriendelijk worden de weddenschappen en bijbehorende actiefoto’s weergegeven in de herkenbare Unibet kleuren combinatie. De specieke wedstrijden zijn zelfs voor een leek eenvoudig te vinden. Inzetten op een sportwedstrijd is hier echt een fluitje van een cent.

Een aanbod waar je u tegen zegt.

Unibet beschikt over een ongekend groot aanbod. Het is mogelijk te wedden op werkelijk alle sporten. Of je nu wilt wedden op voetbalwedstrijden, of gokken op een tennis match het kan allemaal. Sterker nog, de diverse sporten zijn te combineren in 1 combinatie weddenschap.

Op een gemiddelde dag staan er meer dan 50 duizend weddenschappen online. Mocht dit niet genoeg zijn dan is het ook nog eens mogelijk te gokken in het online casino en te pokeren in de pokerkamer.

Wed applicaties en livestreams.

Bij Unibet is het mogelijk om via de smartphone weddenschappen af te sluiten. Met apps voor Android en Apple is het mogelijk live in te zetten terwijl u zelf in het stadion zit.

Van veel sportevenementen is op de Unibet website een gratis livestream beschikbaar. Zo kun je op dit moment gratis kijken naar de Pro League, Serie A, Eredivisie en vele andere topwedstrijden.

Unibet heeft vele sponsor contracten met voetbalclubs wereldwijd. Meest uit het oog springend zijn op dit moment de samenwerking met Club Brugge en Paris St. Germain.

Open hier direct een account bij de topbookmaker Unibet

Latest Posts

Website www.unibet.be
Sinds 1997
Licentie Kansspelcommissie
Betaling Bancontact, Paypal, HiPay, Paysafecard, Skrill, Neteller, Bankoverboeking
Min. inzet €0,10
Min. storten €5
Helpdesk E-mail, Telefoon, Live Chat